Ledelse

Helle Vestergaard Knudsen

Helle Vestergaard Knudsen

Direktør/ejer

Hende med den store drøm om at bringe Mountain Trail til Danmark og stifter af Horse Park Denmark. Hun underviser i Djurs Horse Park, uddannet Mountain Trail Dommer, og hestetræner gennem mange år. Hendes speciale har altid været at træne heste som har vist voldsom adfærd, og hun har derfor mange års erfaring med godt horsemanship.

Desirae Rasmussen

Desirae Rasmussen

Marketing- og forretningsudviklingschef

Desirae Rasmussen har været involveret i Horse Park Denmark siden 2019, da den første park i danmark blev etableret. Hendes primære rolle er som virksomheds marketing- og forretningsudviklingschef og projektledelse ansvarlig. Det ville være at snyde hvis ikke også hun skal kaldes virksomhedens blæksprutte. Ud over arbejdet i Horse Park tager Des i øjeblikket en uddannelse i Equine Studies fra University of Guelph, hvor hendes hovedfokusområde er hestes fysiske kondition, træning og sundhed.

Ninna Høher-Thomsen

Ninna Høher-Thomsen

Projektledelse

Ninna kom til Horse Park Denmark i 2020 som praktikant, og forlod os aldrig. Siden 2020 har hun trænet heste i parken og arbejdet som instruktør, samt udført ad hoc opgaver som sociale medier, eventorganisering etc. Fra 2022 er hun kommet på holdet som primære projektleder for Horse Park Denmark brand. Du finder også Ninna som underviser i parkerne og på forskellige clinikker. Ninna er uddannet i jordbrugsteknologi med speciale i heste, har aftjent værnepligt ved Gardehusarregimentets Hesteskadron, arbejder i western hesteverdenen og har en særlig interesse for træning af ungheste og undervisning i horsemanship.

Annette Okkerholm Jørgensen

Annette Okkerholm Jørgensen

Salg og kommunikation

Annette har været en del af Horse Park Denmark siden starten som hjælper, clinic-deltager og stævnedeltager. Hun var også en del af den første gruppe af uddannede dommere i Danmark. Hun træner jævnligt i Djurs Horse Park med egne heste, og har været med til at arrangere arrangementer. Annettes primære rolle er salg og kommunikation. Det betyder, at hun normalt er den første person, du vil have kontakt med, når du kontakter os via tlf. og sociale medier.

Park Ejere

Charlotte Lemming

Charlotte Lemming

Sjællands Horse Park

Charlotte ejer Sjællands Horse Park, og er en dygtig Horseman igennem mange år. Charlotte er uddannet sygeplejerske, rider hos Anthony Desreaux fra Australien, og Buck Brannaman fra USA. Charlotte har en venlig og imødekommende kommunikation, og gæster kan føle sig helt rolige med deres heste i hendes hænder.

Helle Vestergaard Knudsen

Helle Vestergaard Knudsen

Djurs Horse Park

Helle underviser i Djurs Horse Park, uddannet Mountain Trail Dommer, og hestetræner gennem mange år. Hendes speciale har altid været at træne heste som har vist voldsom adfærd, og hun har derfor mange års erfaring med godt Horsemanship.

Signe Nørgaard

Signe Nørgaard

Nordjyllands Horse Park

Signe ejre Nordjyllands Horse Park sammen med hendes far Jens. Hun har afsluttet 9. klasse i 2021 og skal nu i gang med at uddanne sig som instruktør inden for Mountain Trail, samtidig med at hun også tager en hovtrimmer og ernæringsrådgiver uddannelse. Hun har en særlig interesse i problem/misforstået heste.

Mountain Trail Instruktører

Charlotte Lemming

Charlotte Lemming

Sjælland

Charlotte ejer Sjællands Horse Park og er den primære Mountain Trail instruktør på Sjælland. Hun har fokus på at hjælpe mennesker som har behov for at lære sig selv og deres heste kontakt og nærvær. Hun brænder for at hjælpe hestemennesker som i større eller mindre grad er bange eller oplever frygt/angst i forbindelse med deres store passion – hestene. For Charlotte handler det om makkerskabet mellem hest og ejer.

Helle Knudsen

Helle Knudsen

Hele Danmark

Helle ejer Djurs Horse Park. Hun underviser primært store gruppearrangementer, køre ud med vores mobil agility & Mountain Trail bane, og clinics. Hun har også speciale i at arbejde med ”problemheste” og med problemløsning og hvordan mountail trail og dens principper kan bruges i hverdagssituationer.

Kathrine Ungstrup

Kathrine Ungstrup

Jylland

Kathrine er uddannet dommer, og har trænet Mountain trail siden 2019. I 2021 vandt hun og hendes hest Fønix DM i Mountain Trail In-Hand. Man vil møde Kathrine på grundkurser som instruktør, samt diverse øvrige begivenheder, som dommer i parken. Kathrine har særligt fokus på kvalitet, bedømmelser og vendinger og de tekniske dele af sporten.

Ninna Høher-Thomsen

Ninna Høher-Thomsen

Jylland

Ninna underviser i både Djurs Horse Park og Nordjyllands Horse Park, med fokus på grundig intro til Mountain Trail og Horsemanship. Ninna kan også bookes til undervisning på træningsbaner og clinics i Horsemanship i forhold til Mountain Trail.

Desirae Rasmussen

Desirae Rasmussen

Jylland

Des underviser primært i hvordan Mountain Trail kan bruges til styrketræning af hestens krop. Hun underviser i både Djurs Horse Park og Nordjyllands Horse Park og kan bookes til undervisning på træningsbaner eller på steder der har agility/Mountain Trail forhindringer.

Kate Sand Haven

Kate Sand Haven

Nordjylland

Kate har arbejdet som selvstændig med hestene som omdrejningspunkt i mere end 10 år. Hun brænder for undervisning i Mountain Trail, agility, trailerlæsning, problemadfærd samt klikkertræning og elsker desuden at nørde i alt omkring hestens krop.

Mountain Trail Dommere

Annette Trane Knudsen

Annette Trane Knudsen

Hoved dommer
  • Helle Vestergaard Knudsen
  • Kathrine Ungstrup
  • Pia Motawea
  • Annette Okkerholm Jørgensen
  • Laila Czyzewska
  • Ellen Sauer Nielsen
  • Julie Hoffmann
  • Marianne Krause
  • Michelle Lange