Park Kort

I vores Horse Parks kan du blive godkendt til at bruge Parken på egen hånd – dette hedder ”Park Kort”, og er slet ikke så svært som det lyder.

Du skal tilmelde et Come Learn Intro kursus eller en enelektion hvor du får grundig intro til parken og øvelserne, vurderer instruktøren at din hest og dig er klar, bliver I registreret i vores system med park kort.

Uden park kort kan man stadig booke tid til arrangementer, men park kortet gir dig altså adgang til at booke tid på egen hånd!

Når du godkendes til park kort er det indenfor de rammer som der er undervist i på dagen, dvs. har du ikke været til hest og redet, eller var din hest for utryg til at arbejde med eks. vippe eller vand, så er det dit ansvar IKKE at træne på dette på egen hånd i parken efterfølgende – I stedet skal du booke en hel eller halv times træning ved dit næste besøg i parken, eller når du vurderer at I er klar, og så arbejdes målrettet kun med det du ønsker, hvorefter du nu også frit kan træne på dette når du besøger parken.

Du kan besøge parken på egen hånd i vores åbningstider, den tid du booker er din tid, og kan vi ikke honorere tiden i parken, vil du  blive kontaktet af os. 

Parken er lukket for fri træning i dage med Mark Bolender Clinic, og Stævner/træningsstævner, inkl. træningsdagene op til, med mindre du deltager i stævnet.

Du må gerne medbringe en veninde eller chauffør, men benytter disse hest skal de også godkendes til Parkkort.

Parken kan bookes i to timers blokke, pris 150 kr/ 2 timer.  Af hensyn til øvrig trafik må du ankomme en halv time før og køre afsted en halv time efter din blok ☺

Ønsker du at booke flere blokke samme dag med pause imellem er der paddocks heste kan vente i mens du holder pause, eller træner hest nr 2.

Book Her:

Husk, du skal login til din konto og har et Park Kort før du kan se booking til fri-træning.

Mountain Trail Stævner i 2020

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.