Mountain Trail Weekend Kursus

Sammen med  9 andre ekvipager får du og din hest intro og masser af undervisning i Djurs Horse Park. Der vil være god tid ved bålet om aftenen til at dele snak og historier med de andre, og der bliver tid til fri træning i parken.

Er du klar på træning som styrker din hest både fysisk og mentalt?

Er du klar på at udfordre dig selv, og blive en dygtigere makker for din hest?

Vil du styrker jeres samarbejde på en sjov, og udfordrende måde?

Så er Mountain Trail weekend kursus lige noget for dig og din hest!

Sammen med 9 andre ekvipager får du og din hest intro og masser af undervisning i Djurs Horse Park. Der vil være god tid ved bålet om aftenen til at dele snak og historier med de andre, og der bliver tid til fri træning i parken.

OBS har du deltaget i weekend kursus før, eller har du parkkort, så kan du vælge at ha fri træning i parken fredag aften mens der laves intro.

Alle kan deltage på weekend kursus 1, erfaring ikke nødvendigt. Heste ned til 2 år er velkomne, kurset vil da kun være in-hand.

Hestene overnatter i paddocks tæt på teltområdet. Medbring telt eller lej australsk swag (50 kr) og sov i den store bålhytte. Medbring hø, foder mv, hø kan også købe spå stedet.

Inkl. aftensmad fredag, 2x morgenmad. Frokost begge dage + aftensmad lørdag medbringes, eller købes ved Min Købmand 1,5 km væk.

Maden tilberedes over grill eller bål, vores bålhytte har langbål, samt sovepladser i den ene side, og rigeligt med brænde og siddepladser.

Program:

Fredag:

 • Ankomst og indlogering inden kl. 19.00
 • Kl. 19.00 Aftensmad og velkomst i bålhytten, teoretisk gennemgang af MT reglerne og besigtigelse af parken til fods.  Herefter kan hestene rides en tur rundt i parken uden brug af øvelserne, eller en tur rundt på vores ridespor omkring park og vandrefold (2 km)

Lørdag:

 • Kl 8 Morgenkaffe – ved fælles hjælp
 • Kl 9.00- 10.30 Hold 1 (5 ekvipager) In-hand i parken
 • Kl 10.30-12.00 Hold 2 (5 ekvipager) In-hand i parken
 • Kl 12-14.30 Frokost pause
 • Kl 14.30 – 16.30 Fælles hold ride-træning fælles fokus for gruppen. Deltagere med parkkort har fri træning og modtager undervisning med individuel fokus.

Resten af dagen/ aftenen fri, til træning og medbragt eller indkøbt aftensmad.

Søndag: 

 • KL 8.30 Morgenkaffe – ved fælles hjælp
 • Kl 10-12.00  Fælles træning i parken med individuelt fokus, 2 instruktører.
 • Kl 12-13.30 frokost
 • Kl 13.30 – 15.30 Fælles træning af patterns i parken, samt individuel fokus, 2 instruktører.
 • Kl 15.30 – 16.00 afrunding og evaluering.

Moutain Trail Weekend Kursus
Djurs Horse Park

There are no upcoming events at this time.

BLIV MEDLEM AF HORSE PARK DENMARK - MOUNTAIN TRAIL

Bliv en del af Mountain Trail fællesskabet i Danmark og USA på samme tid. Med dit medlemskab af Horse Park Denmark kan du deltage i IMTCA godkendte stævner i Danmark, opnå medlemsrabatter og deltage i de eftertragtede High Point Challenges både internationalt og i Danmark.

OBS: Du kan altid deltage i Horse Park Denmarks begivenheder uden medlemsskab. Tegn medlemsskab og opnå 10% rabat når du køber adgang til et af standard produkterne, Come Learn, Come Train, Come Play og Horsemanship og Mountain Trail.