Medlemskab af Horse Park Denmark og IMTCA

Tegn ét medlemskab – og opnå medlemskab både i Danmark og USA – nemt og ligetil.

Bliv en del af Mountain Trail fællesskabet i Danmark og USA på samme tid. Med dit medlemskab af Horse Park Denmark kan du deltage i IMTCA godkendte stævner i Danmark, opnå medlemsrabatter og deltage i de eftertragtede High Point Challenges både internationalt og i Danmark.

OBS: Du kan altid deltage i Horse Park Denmarks begivenheder uden medlemsskab. Tegn medlemsskab og opnå 10% rabat når du køber adgang til et af standard produkterne, Come Learn, Come Train, og Horsemanship og Mountain Trail.

Som medlem får du:

  • 1 års Medlemskab af Horse Park Danmark, følger oprettelses dato.
  • Årligt medlemskab af IMTCA (USA), følger oprettelses dato.
  • 10% Medlemsrabat på Horse Parks produkter ( inklusiv stævner)
  • Adgang til deltagelse i IMTCA High Point Klasser
  • Adgang til Horse Park Schooling Challenges / Træningsstævner (også muligt at starte uden medlemskab)
  • Adgang til deltagelse i Mountain Trail Denmark High Point Klasser
  • Adgang til mountain trail træning videoer (kommer i januar/febuar 2021)

IMTCA, International Mountain Trail Challenge Association er den overordnede internationale forening for Mountain Trail. Denne har hjemme i USA, og står for al koordinering af dommer uddannelse, sports reglement og den overordnede High Point Challenge som alle kan deltage i på tværs af lande grænser – læs mere her.

Horse Park Denmark er en privat organisation under Den Hele Ekvipage. Horse Park Denmark har til formål at fremme sporten Mountain Trail i Danmark, igennem afholdelse af stævner, kurser og øvrige aktiviteter. Horse Park Denmark arbejder for at samle heste ejere på tværs af øvrige discipliner til en fælles sport ved at etablere parker og træningsbaner på tværs af Danmark.

Sådan gør du:

Køb dit medlemskab i webshoppen HER, efterfølgende modtager du en e-mail som bekræfter dit medlemskab, og indeholder dine log in detaljer. Du har nu en konto hos Horse Park Denmark. Når du køber ydelser logger du først ind, og din medlemsrabat vil automatisk blive fratrukket din betaling.

Horse Park Denmark opretter dit medlemskab hos IMTCA, og du modtager e-mail med medlemsnummer fra IMTCA.

Kun IMTCA?

Ønsker du kun at være medlem af IMTCA kan du til enhver tid tegne dit abonnement direkte via linket her. Dette gir dig adgang til vores Træningsstævner men uden High Point Denmark, det gir dig adgang til Horse Park events, men uden rabat ordning, og det gir dig adgang til IMTCA godkendte stævner samt IMTCA High Point.