IMTCA

IMTCA

IMTCA er den internationale forening for Mountain Trail, dens fulde navn er… og hold nu fast ; International Mountain Trail Challenge Association.

Foreningens formål er at fremme Mountain Trail på verdens plan, og bringe sjov og glæde tilbage til hestesporten.

Du kan læse meget mere om IMTCA her

Djurs Horse Park var den første og indtil nu eneste godkendte bane i Danmark, for at opnå godkendelse skal der indgå 6 obligatoriske øvelser, og et minimum af 16 øvelser total – vores park udgøres af 50 øvelser pt.

Vi håber at få Mark Bolender tilbage i 2021 til godkend Sjællands Horse Park, at åbner i august 2020.

Konkurrencer og IMTCA

Vi vil igennem året afholde minimum 1 IMTCA godkendte stævner, det betyder vi benytter uddannede dommere fra enten Danmark eller udlandet, og at stævnet følger regel bogen fra IMTCA.

Du kan læse regelbogen her

For at deltage i konkurrencerne skal du have medlemskab hos IMTCA, der er forskellige muligheder, og medlemskaber giver adgang til forskellige fordele i forenings regi. Du kan læse mere om medlemskab her.

Mountain Trail Forhindringer:

IMTCA har et udviklet sortiment af godkendte øvelser som skal/kan indgå i baner, med tegninger og materiale tykkelser. Som medlem af foreningen kan du købe tegninger på øvelser, og i dit medlemskab får du 3 gratis tegninger inkluderet.


Ønsker du at købe forhindringer til din egen bane eller eget sted kan vi tilbyde disse færdig lavede efter godkendte teginger. Spørg for pris.

Vi opfordre ALLE som ønsker Mountain Trail forhindringer derhjemme til at udføre dem efter godkendte tegninger med mål og materialer, da disse er gennemtestede og lever op til sikkerheden.