HORSEMANSHIP KURSUS MED MOUNTAIN TRAIL

Her sætter vi fokus på at forfine signalerne imellem dig og din hest før det hele afprøves i parken om eftermiddagen. Vi starter med 1 times teori om hestens indlæring, vigtigheden af timing og forståelsen for hestens adfærd.

Her sætter vi fokus på at forfine signalerne imellem dig og din hest før det hele afprøves i parken om eftermiddagen. Vi starter med 1 times teori om hestens indlæring, vigtigheden af timing og forståelsen for hestens adfærd.

Om formiddagen arbejdes på ridebanen fra jorden, der laves en række basis øvelser som både styrker jeres kommunikation i hverdagen samtidig med oplevelsen i Mountain trail parken.
Vi arbejder med flow og softness i gangarter, stop, bak, sidebevægelser og vendinger med udgangspunkt i den enkeltes behov. Dette er basis kursus, alle kan være med.

Om eftermiddagen går vi i Parken og træner det indøvede på øvelserne.

Du vil på dagskurset modtage undervisning i Hestens indlæringsteori, hestens kropsprog, forskellige manøvre og præcisionen af disse, tilvæning og hvordan du kan opnå samarbejde når din hest er usikker.

Varighed kl 9-16.00

Praktisk:
Ankomst 30-60 minutter før kursus start. Hesten indlogeres i paddock, husk vand spand og hø, hø kan også
købe spå stedet.

Medbring Grime/rebgrime og et godt tov, gerne tre meter, Rideudstyr, og gamascher til hesten.

Vi har grimer og tove som kan lånes, ligesom vi har udvalgt ustyr fra Rebgrimer.dk der kan købes, og har du ikke selv gamacher, kan de lejes hos os, 50 kr / 4 stk.

Der må IKKE bruges Bandager da de kan rulle op og hænge fast!

HorsemanShip Kursus – Djurs Horse Park

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Horsemanship Kursus – Sjællands Horse Park

There are no upcoming events at this time.

BLIV MEDLEM AF HORSE PARK DENMARK - MOUNTAIN TRAIL

Bliv en del af Mountain Trail fællesskabet i Danmark og USA på samme tid. Med dit medlemskab af Horse Park Denmark kan du deltage i IMTCA godkendte stævner i Danmark, opnå medlemsrabatter og deltage i de eftertragtede High Point Challenges både internationalt og i Danmark.

OBS: Du kan altid deltage i Horse Park Denmarks begivenheder uden medlemsskab. Tegn medlemsskab og opnå 10% rabat når du køber adgang til et af standard produkterne, Come Learn, Come Train, Come Play og Horsemanship og Mountain Trail.