Ene- og dele lektioner

Enelektion

Med en enelektion får du 60 minutter one on one I parken, efterfulgt af 60 minutter til fri træning på egen hånd, indenfor de rammer der er trænet i lektionen.

I en enelektion kan vi gå i dybden med løsninger til nogle af de øvelser du synes er svære, eller du kan som ny få en grundig intro og komme godt fra start.

Pris 500 kr / varighed 2 timer, heraf 1 times fri træning i parken.

Obs du er velkommmen til at holde pause imellem trænings set.

Dele lektion ( 2 personer)

Samme princip som ved ene lektion, men her deler du den med en kammerat eller veninde. I får sammen en times undervisning og derefter en times fri træning i parken, indenfor de aftalte rammer fra undervisningen.

Pris 350 kr / person, varighed i alt 2 timer, heraf en time fri træning i parken.

Obs du er velkommmen til at holde pause imellem trænings set.

Book Her:

Sjællands Horse Park:

Kontakt Charlotte for at booke et tid:
tlf: 40 30 92 19

Djurs Horse Park:

Kontakt Helle for at booke et tid:
tlf: 40 52 39 56

BLIV MEDLEM AF HORSE PARK DENMARK - MOUNTAIN TRAIL

Bliv en del af Mountain Trail fællesskabet i Danmark og USA på samme tid. Med dit medlemskab af Horse Park Denmark kan du deltage i IMTCA godkendte stævner i Danmark, opnå medlemsrabatter og deltage i de eftertragtede High Point Challenges både internationalt og i Danmark.

OBS: Du kan altid deltage i Horse Park Denmarks begivenheder uden medlemsskab. Tegn medlemsskab og opnå 10% rabat når du køber adgang til et af standard produkterne, Come Learn, Come Train, Come Play og Horsemanship og Mountain Trail.