Come Train

3 timers Videre Træning i Mountain Trail

Vores Come Train arrangementer er 3 timers varighed og har fokus områder som vi arbejder i dybden med.

Har du været til enelektion eller Come Learn i parken og ønsker du at koncentrere din træning om et fokus område, så er Come Train noget for dig. 

Vores Come Train arrangementer er 3 timers varighed og har fokus områder som vi arbejder i dybden med.

Du kan deltage i:

  • Come Train – Vendinger og Tilbagetræning
  • Come Train – Bevægelige objekter – vipper og hængebroer
  • Come Train – Vand og Øvelser med vand
  • Come Train –  Patterns og Stævne træning 

Du kan læse om de individuelle Come Trains længere ned på siden eller ved at klikke på arrangementet.

Alle kan deltage uanset om der ønskes ridning eller kun In-hand arbejde.

Generelt om Come Trains
Ved ankomst ( 30 minutter før start) sættes hesten i paddock og alle møder op i parken til en halv times teori og demo om netop det emne som arrangementet omhandler.   

Herefter medbringes hestene i parken og der er kvarters opvarmning på egen hånd. Her træner du, på de øvelser som du allerede har fået intro til via dine tidligere besøg i parken. 

Den målrettede undervisning starter herefter og forløber som oftest med en opstart fra jorden, hvorefter samme træning foretages fra ryggen. Det er også muligt kun at træne fra ryggen, såfremt ekvipagen er fortrolig fra jorden, med det som skal udføres. 

 På Come Train får du både helt øvelses specifik undervisning, sammen med god tid til at træne det i, på egen hånd i parken. 

  

Praktisk: 

Ankomst 30 minutter før kursus start. Hesten indlogeres i paddock, husk vandspand. 

Medbring Grime/rebgrime og et godt tov, gerne tre meter, Rideudstyr, og gamacher til hesten. Vi har grimer og tove som kan lånes, og har du ikke selv gamacher, kan de lejes hos os, 50 kr / 4 stk. 
*Der må IKKE bruges Bandager da de kan rulle op og hænge fast!

Come Train – Djurs Horse Park

There are no upcoming events at this time.

Come Train – Sjællands Horse Park

There are no upcoming events at this time.

Come Train Fokus Områder

Come Train –  Vand og øvelser med vand 

Har du og din hest udfordringer med søer, vandløb og måske endda vandpytter? 

Kunne du tænke dig at du kunne ride din hest igennem vand uden tøven? 

Vil du gerne have givet din unge eller nye hest en god start på øvelse med vand? 

På denne 3 timers Come Learn arbejder vi fokuseret med at gøre hestene trygge ved vand, og derefter udvikle til de mere svære vandøvelser såsom nedridning i vand. 

Vand er for mange ekvipager en stor udfordring ude på tur, på dressurbanen, og på den lune sommerdag. Når du deltager i et Come Learn – vand og øvelser med vand, hjælper vi dig med træningen til at både du og din hest bliver dus med vandet engang for alle.  

Vi starter med 30 minutters teori og demo hvor vi gennemgår udfordringerne ved vandet – set fra hestens perspektiv, og gennemgår principperne til basistræningen ved øvelser med vand. 

Herefter medbringes hestene i parken, og undervisningen forsætter, delvist med gruppe fokus og delvist med individuelt fokus.  Undervisningen struktureres så der også er god tid til træning på egen hånd. 

Hestene trænes ud fra det niveau de er på, og der trænes kun på svære øvelser med vand, med de heste som er helt ok med almindelige øvelser med vand. 

Der er stor forskel på hvordan heste reagerer, derfor foregår træningen altid i hestens tempo, og det vil derfor være individuelt hvor langt en ekvipage når.  

Hvem kan deltage?  
Heste fra 2 år, alle er velkomne uanset medlemskab af Horsepark eller ej. Kræver at du har deltaget i parken tidligere.  

Come Train –  vending og tilbagetrædning 

Kunne du forestille dig at vende din hest eller pony 180 grader på en 110 cm bred bro mens du sidder på den – så let som ingenting?! 

Kunne du tænke dig at din hest kunne bakke igennem snirklede passager eller ned ad kanter, uden at du frygter den kommer til skade? 

Eller vil ud have helt styr på finessen i at lave vendinger til stævnerne så de flotte point kan hives hjem? 

På denne 3 timers Come Learn arbejder vi udelukkende med vendinger og tilbagetrædninger, på forhindringerne designet dertil, og alt det som skal bringe os frem til et sikkert og lækkert resultat. 

Vendinger og tilbagetrædninger styrker din hests kropsbevidsthed, smidighed og balance. Som handler og rytter vil du lære hvordan du forholder dig bedst for at din hest kan balancere sig selv, og for at vise din hest tillid i opgaven. 

Vi starter me30 minutters teori og demo hvor vi gennemgår vendinger og tilbage trædninger og alle får lejlighed til at øve teknik uden hest.  

Herefter medbringes hestene i parken, og undervisningen forsætter, delvist med gruppe fokus og delvist med individuelt fokus.  Undervisningen struktureres så der også er god tid til træning på egen hånd. 

Der er stor forskel på hvordan heste reagerer, derfor foregår træningen altid i hestens tempo, og det vil derfor være individuelt hvor langt en ekvipage når.  

Hvem kan deltage?  

Heste fra 2 år, alle er velkomne uanset medlemskab af Horsepark eller ej. Kræver at du har deltaget i parken tidligere.  

Come Train   bevægelige objekter, vipper og hængebroer 

Kunne du tænke dig at kunne ride din hest på en hængebro eller vippe uden at være nervøs for dens reaktion? 

Vil du gerne udvikle din træning, til hvordan du hjælper din hest bedst, hvis den bliver usikker på en opgave i jeres hverdag? 

Kunne du tænke dig at din første tanke ved en ny opgave ville være “ JA- det kan vi garanteret sagtens!” 

Eller vil du gerne være helt skarp på bevægelige objekter, så du kan score gode point til stævnerne? 

Det er langt fra alle som møder bevægelige objekter på rideturen i det danske terræn, men alligevel er der store fordele ved at træne sin hest til den slags i et kontrolleret miljø. 

En modig hest som kan forcere bevægelige objekter med ro og overblik, vil med stor sandsynlighed blive mere stabil på trailerturen, rideturen, forskellige miljøer mv. Og gå til nye opgaver med mere ro og gå-på-mod. 

Igennem de bevægelige objekter opnår hesten øget træning i kropskontrol, og balance, og du vil som handler og rytter udvikle din egen ro og tro på jer som ekvipage.   

På denne Come Train får du 3 timers teori og træning, som helt specifikt fokuserer på hvordan man arbejder med objekter, som bevæger sig og måske ikke er helt det, som det udgiver sig for at være ved første øjekast. 

For hesten er vippen, hængebroen og rullebroen blot en bro som alle andre…indtil den bevæger sig!  

Igennem en kort teori og demo, og derefter undervisning med din egen hest, får du teknikker og hjælp til hvordan du sikkert og roligt introducerer din hest til øvelserne.  

Der er stor forskel på hvordan heste reagerer, derfor foregår træningen altid i hestens tempo, og det vil derfor være individuelt hvor langt en ekvipage når.  

Træningen på de bevægelige ting inkluderer tilvænning til bevægelserne, passage hen over forhindringen in-hand og ridende, stops og tilbagetrædninger mv.  

Du lærer som handler og rytter, hvordan du bedst forholder dig i forhold til din hests reaktioner, og hvordan du kan bryde en eventuelt meget svær øvelse op i små overkommelige trænings sekvenser.   

Come Train –  Patterns og Stævne træning 

Overvejer du om Mountain Trail stævner er noget for dig og din hest? 

Eller har du måske deltaget i stævne før og gerne vil have mere styr på præstationen? 

På denne 3 timers Come Learn – Patterns og Stævne træning, har vi både træner og dommer til rådighed.  

Vi starter med 30 minutters teori med fokus på regler, kvalitet i bedømmelser, og spørgsmål herom.  

Herefter trænes der i parken, først med opvarmning og så med fælles træning på specifikke opgaver stillet af træneren. Her trænes blandt andet på centrering og ind- og udridning af forhindringerne. Flow og energi i forhindringerne, Ind- og udridning i tempo ( level 2-3), kvalitet af vendinger, og andet som måtte ønskes af deltagerne. 

Herefter trænes der i at ride patterns på forskellige Levels, til bedømmelse og mundtlig kritik.  

På dette Come Learn har du god tid med dommeren til at stille spørgsmål og få afklaret hvad der er vigtigt og hvad der vægter højest i bedømmelserne. Dommeren giver grundig info om hvordan de forskellige øvelser bedømmes og hvad der trækker ned i point. 

Alle kan deltage uanset om man er Level 1 eller Level 3, og både in-hand og Ridende. 

Der trænes og rides altid ud fra det individuelle niveau og der er stor forskel på hvordan heste reagerer, derfor foregår træningen altid i hestens tempo, og det vil derfor være individuelt hvor langt en ekvipage når.  

Hvem kan deltage?  

Heste fra 2 år, alle er velkomne uanset medlemskab af Horsepark eller ej. Kræver at du har deltaget i parken tidligere.  

BLIV MEDLEM AF HORSE PARK DENMARK - MOUNTAIN TRAIL

Bliv en del af Mountain Trail fællesskabet i Danmark og USA på samme tid. Med dit medlemskab af Horse Park Denmark kan du deltage i IMTCA godkendte stævner i Danmark, opnå medlemsrabatter og deltage i de eftertragtede High Point Challenges både internationalt og i Danmark.

OBS: Du kan altid deltage i Horse Park Denmarks begivenheder uden medlemsskab. Tegn medlemsskab og opnå 10% rabat når du køber adgang til et af standard produkterne, Come Learn, Come Train, Come Play og Horsemanship og Mountain Trail.