Come Learn

Intro Mountain Trail Kursus

3 timers besøg i Parken med instruktør.
Til dig som gerne vil snuse til mountain trail, men uden de store forpligtelser og ambitioner.
Du og din hest får prøvet kræfter med parken, i trygge omgivelser, med instruktør og udfordringerne matches til jeres niveau.

Her får du grundig intro, og vi får startet dig og din hest sikkert op. Efter intro træner alle In-hand, og der afsluttes med ridning, for de som ønsker det, eller der kan trænes videre In-hand.

Der undervises i gruppe, men med udgangspunkt i den enkelte ekvipage.

Come Learn arrangementet tager dig igennem et varieret udvalg af øvelser i parken, du får grundig guidning og hjælp til at give din hest en god oplevelse og løse de opgaver som I måske syntes er svære.

Instruktørerne vil til enhver tid hjælpe dig med at vurdere om din hest er klar til en forhindring eller ej, og det er ikke et krav at alle heste udfører alle forhindringer – der trænes altid med godt horsemanship og tilpasset den enkelte ekvipage. Vi forbeholder os til enhver tid ret til at afholde en ekvipage fra udvalgte øvelser af sikkerheds hensyn.

Når du har deltaget i dette kursus har du adgang til alle øvrige events der afholdes i parken, ligesom at instruktøren vurderer om du og din hest er klar til at besøge parken på egen hånd efterfølgende, hvorved du opnår godkendelse til at kunne træne alene i parken, blot ved at booke park tid her på hjemmesiden.

OBS: Stævner og Schooling Challenges kan altid deltages i UDEN Intro kursus, da der vil være træningsdage umiddelbart sammenhængende med stævnerne, da de altid afholdes i Camp-format.

Alle kan deltage uanset om der ønskes ridning eller kun In-hand arbejde.

Børn er velkomne

Vi synes det er fedt at have de unge med, og derfor har vi altid ekstra instruktør tilknyttet hvis der er mere end 2 børn tilmeldt det samme arrangement. Aldersgrænsen for børn for at starte Mountain Trail er 6 år, dog skal disse være i følgeskab med en voksen hjælper. Juniorer fra 14 år + kan deltage uden voksen hjælper såfremt de er vandt til at håndtere hesten selv. Vi ser dog gerne at der er en voksen tilstede, ellers aftales dette separat med os.

Praktisk:

Ankomst 30 minutter før kursus start. Hesten indlogeres i paddock, husk vand spand.

Medbring Grime/rebgrime og et godt tov, gerne tre meter, Rideudstyr, og gamacher til hesten.

Vi har grimer og tove som kan lånes, og har du ikke selv gamacher, kan de lejes hos os, 50 kr / 4 stk.

Der må IKKE bruges Bandager da de kan rulle op og hænge fast!

Come Learn – Djurs Horse Park

There are no upcoming events at this time.

Come Learn – Sjællands Horse Park

There are no upcoming events at this time.

BLIV MEDLEM AF HORSE PARK DENMARK - MOUNTAIN TRAIL

Bliv en del af Mountain Trail fællesskabet i Danmark og USA på samme tid. Med dit medlemskab af Horse Park Denmark kan du deltage i IMTCA godkendte stævner i Danmark, opnå medlemsrabatter og deltage i de eftertragtede High Point Challenges både internationalt og i Danmark.

OBS: Du kan altid deltage i Horse Park Denmarks begivenheder uden medlemsskab. Tegn medlemsskab og opnå 10% rabat når du køber adgang til et af standard produkterne, Come Learn, Come Train, Come Play og Horsemanship og Mountain Trail.