Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mountain Trail IMTCA Stævne – Sjællands Horse Park

august 29 @ 7:30 am - 6:00 pm

Schooling Challenge / Trænings stævne i Sjællands Horse park d. 29 august

Mountain Trail stævnet er en dags varighed, og åben for alle uanset om man har prøvet det før, eller har en stor eller lille hest.

Klasserne er opdelt i højde divisioner, dvs Voksen-mini ( pony maks 112 cm) Voksen-Pony (pony maks 148 cm) og Voksen hest (over 148 cm)

Da vi om lørdagen afholder børne-og Junior stævne, udbydes der kun voksen klasser denne dag. Læs om Børne Stævnet her.

Mountain Trail kræver ingen special udstyr, du må deltage som du er, med / uden bid, med/uden næsebånd osv. Dog med enkelte undtagelser af udstyr som ikke må bruges- se mere her, og der skal rides med stigbøjler.

Stævne tøj er ikke nødvendigt – dvs. du skal komme i dit flotte outfit, søndagstøjet – se brandgodt ud, men der er som sådan ingen sort/hvid dresscode.

Der kan delatges i både klasser fra jorden (in-hand) og klasser fra ryggen – eller begge. Og alle klasser er i level 1-2 og 3 som afspejler sværhedsgraden, og ingen max per dag – men tag hensyn til din hest, Mountain Trail er hård motion ! Typisk vil in-hand pattern(programmet) være det samme som rides i Ride klassen på det angivne level – dette giver god mulighed for at afprøve forhindringerne fra jorden før der skal rides.

Er du ny i sporten anbefaler vi dig level 1 og måske level 2, og du skal især være opmærksom på at træne at ride og gå lige med din hest hen over og op over forhindringerne, og være god til at komme lige ind – og lige ud af forhindringerne.

Program:

Søndag d. 11 juli afholdes følgende klasser:

Adult Mini Level 1+2+3 In-hand, Ingen ride klasser da voksne ikke rider ponier under 112 cm.

Adult Pony level 1+2+3 Både in-hand og Ride

Adult Horse level 1+2+3 Både in-hand og Ride

Open Level 1+2+3 In-Hand + Ride

Open Klasser betyder “Åben for alle” både børn og voksne og med alle hestestørrelser. Trænere og instruktører må KUN stille op i Open.

Alle klasser rangeres med Rosetter.

Det her er den oplagte mulighed for alle nysgerrige hestesjæle til at undersøge hvad denne sport går ud på – kom og leg med!!

Sådan vælger du Levels:

Level 1 In-hand og Trail, Banen udføres kun i skridt og handler primært om at komme lige frem over øvelserne.

Level 2 In-hand og trail, her avanceres en smule, der kan forekomme trav imellem øvelserne, og på selve øvelserne kan forekomme en variation af parader, tilbagetrædninger og 1 enkelt 180graders vendinger.

Level 3 i Open in-hand og Ride.

I Mountain Trail må der enten startes 2 levels, dvs 1+2 eller 2+3 og både in-hand og ride eller kun en af delene. Alle deltagere kan starte Open, instruktører og trænere må KUN starte Open.

Tilmeldingsgebyr: 125 kr
Priser pr klasse: 85 kr
Pris opsat paddock (12 stk ialt) 125/dag
Pris paddock med eget grej, 75 kr / dag

Kiosken er åben med salg af mad, snacks og drikkevarer.

Patterns

Detaljer

Dato:
august 29
Tidspunkt:
7:30 am - 6:00 pm
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Sjællands Horse Park
Hvalsøvej 27
Lejre,, 4320 Denmark
Telefon:
40 30 92 19
View Sted Website

Arrangør

Horse Park Denmark