Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Come Train – Vending og tilbagetrædning – Sjælland

juni 20 @ 1:00 pm - 4:00 pm

375DKK

Ved medlemskab af Horse Park Denmark får du 10% rabat – medlemskab ikke påkrævet for deltagelse!

Pris: 375 kr
Medlems Pris: 337,50 kr

Dette arrangement er for dig som allerede har været i parken til et Come Learn eller enelektion, dvs. du har fået basis intro til parkens forhindringer.

Vores Come Train arrangementer er 3 timers varighed og har fokus områder som vi arbejder i dybden med.

Beskrivelse – Vending og tilbagetrædning

Kunne du forestille dig at vende din hest eller pony 180 grader på en 110 cm bred bro mens du sidder på den – så let som ingenting?! 

Kunne du tænke dig at din hest kunne bakke igennem snirklede passager eller ned ad kanter, uden at du frygter den kommer til skade? 

Eller vil ud have helt styr på finessen i at lave vendinger til stævnerne så de flotte point kan hives hjem? 

På denne 3 timers Come Learn arbejder vi udelukkende med vendinger og tilbagetrædninger, på forhindringerne designet dertil, og alt det som skal bringe os frem til et sikkert og lækkert resultat. 

Vendinger og tilbagetrædninger styrker din hests kropsbevidsthed, smidighed og balance. Som handler og rytter vil du lære hvordan du forholder dig bedst for at din hest kan balancere sig selv, og for at vise din hest tillid i opgaven. 

Vi starter me30 minutters teori og demo hvor vi gennemgår vendinger og tilbage trædninger og alle får lejlighed til at øve teknik uden hest.  

Herefter medbringes hestene i parken, og undervisningen forsætter, delvist med gruppe fokus og delvist med individuelt fokus.  Undervisningen struktureres så der også er god tid til træning på egen hånd. 

Der er stor forskel på hvordan heste reagerer, derfor foregår træningen altid i hestens tempo, og det vil derfor være individuelt hvor langt en ekvipage når.  

Hvem kan deltage?  

Heste fra 2 år, alle er velkomne uanset medlemskab af Horsepark eller ej. Kræver at du har deltaget i parken tidligere.  

Generelt om Come Trains: 
Ved ankomst ( 30 minutter før start) sættes hesten i paddock og alle møder op i parken til en halv times teori og demo om netop det emne som arrangementet omhandler.     

Herefter medbringes hestene i parken og der er kvarters opvarmning på egen hånd. Her træner du, på de øvelser som du allerede har fået intro til via dine tidligere besøg i parken.   

Den målrettede undervisning starter herefter og forløber som oftest med en opstart fra jorden, hvorefter samme træning foretages fra ryggen. Det er også muligt kun at træne fra ryggen, såfremt ekvipagen er fortrolig fra jorden, med det som skal udføres.   

På Come Train får du både helt øvelses specifik undervisning, sammen med god tid til at træne det i, på egen hånd i parken.   

Praktisk:
Ankomst 30 minutter før kursus start. Hesten indlogeres i paddock, husk vandspand. 

Medbring grime/rebgrime og et godt tov, gerne tre meter, rideudstyr, og gamacher til hesten. Vi har grimer og tove som kan lånes, og har du ikke selv gamacher, kan de lejes hos os, 50 kr / 4 stk.
*Der må IKKE bruges Bandager da de kan rulle op og hænge fast! 

Book dit plads her:

Ryd

Detaljer

Dato:
juni 20
Tidspunkt:
1:00 pm - 4:00 pm
Pris:
375DKK
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Sjællands Horse Park
Hvalsøvej 27
Lejre,, 4320 Denmark
Telefon:
40 30 92 19
View Sted Website