Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Come Train – Vand og øvelser med vand – Sjælland

april 24 @ 9:00 am - 12:00 pm

375DKK

Ved medlemskab af Horse Park Denmark får du 10% rabat – medlemskab ikke påkrævet for deltagelse!

Pris: 375 kr
Medlems Pris: 337,50 kr

Dette arrangement er for dig som allerede har været i parken til et Come Learn eller enelektion, dvs. du har fået basis intro til parkens forhindringer.

Vores Come Train arrangementer er 3 timers varighed og har fokus områder som vi arbejder i dybden med.

Beskrivelse: Vand og øvelser med vand

Har du og din hest udfordringer med søer, vandløb og måske endda vandpytter? 

Kunne du tænke dig at du kunne ride din hest igennem vand uden tøven? 

Vil du gerne have givet din unge eller nye hest en god start på øvelse med vand? 

Eller vil du gerne i gang med de sværere Mountain Trail øvelser såsom vandbox og vendinger i vand? 

På denne 3 timers Come Learn arbejder vi fokuseret med at gøre hestene trygge ved vand, og derefter udvikle til de mere svære vandøvelser såsom nedridning i vand og vandbox. 

I Djurs Horse Park har vi 2 forskellige vandhuller som giver hver sine udfordringer ligesom vi har forskellige nedridninger og den noget udfordrende vandbox! 

Vandboxen er i 2 varianter, 1 trækasse med vand som hesten skal gå op i og igennem, og den helt rigtige vandbox med låg;  Her er der en flydeplade i kassen med vand, i pladen er der huller således at der pibler vand op igennem pladen når hesten træder op.  

Vand er for mange ekvipager en stor udfordring ude på tur, på dressurbanen, og på den lune sommerdag. Når du deltager i et Come Learn – vand og øvelser med vand, hjælper vi dig med træningen til at både du og din hest bliver dus med vandet engang for alle.  

Vi starter med 30 minutters teori og demo hvor vi gennemgår udfordringerne ved vandet – set fra hestens perspektiv, og gennemgår principperne til basistræningen ved øvelser med vand. 

Herefter medbringes hestene i parken, og undervisningen forsætter, delvist med gruppe fokus og delvist med individuelt fokus.  Undervisningen struktureres så der også er god tid til træning på egen hånd. 

Hestene trænes ud fra det niveau de er på, og der trænes kun på svære øvelser med vand, med de heste som er helt ok med almindelige øvelser med vand. 

Der er stor forskel på hvordan heste reagerer, derfor foregår træningen altid i hestens tempo, og det vil derfor være individuelt hvor langt en ekvipage når.  

Hvem kan deltage?  

Heste fra 2 år, alle er velkomne uanset medlemskab af Horsepark eller ej. Kræver at du har deltaget i parken tidligere.  

Generelt om Come Trains:  

Ved ankomst ( 30 minutter før start) sættes hesten i paddock og alle møder op i parken til en halv times teori og demo om netop det emne som arrangementet omhandler.   

Herefter medbringes hestene i parken og der er kvarters opvarmning på egen hånd. Her træner du, på de øvelser som du allerede har fået intro til via dine tidligere besøg i parken. 

Den målrettede undervisning starter herefter og forløber som oftest med en opstart fra jorden, hvorefter samme træning foretages fra ryggen. Det er også muligt kun at træne fra ryggen, såfremt ekvipagen er fortrolig fra jorden, med det som skal udføres. 

På Come Train får du både helt øvelses specifik undervisning, sammen med god tid til at træne det i, på egen hånd i parken. 

Praktisk:
Ankomst 30 minutter før kursus start. Hesten indlogeres i paddock, husk vandspand. 

Medbring Grime/rebgrime og et godt tov, gerne tre meter, rideudstyr, og gamacher til hesten. Vi har grimer og tove som kan lånes, og har du ikke selv gamacher, kan de lejes hos os, 50 kr / 4 stk.
*Der må IKKE bruges Bandager da de kan rulle op og hænge fast! 

Book dit plads her:

Ryd

Detaljer

Dato:
april 24
Tidspunkt:
9:00 am - 12:00 pm
Pris:
375DKK
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Sjællands Horse Park
Hvalsøvej 27
Lejre,, 4320 Denmark
Telefon:
40 30 92 19
View Sted Website