Så er den første måned af 2021 overstået og ja, desværre gør Corona stadigvæk at tingene er lidt svært. MEN…. både Sjællands Horse Park og Djurs Horse Park er åben for ene-lektioner. Så det er stadigvæk muligt at komme til en af vores parker og træne med din hest I den dejligt friske luft, og få undervisning fra en af vores dygtigt Mountain Trail instruktører.  

Sjællands Horse Park holder årets første Come Learns og Come Train i februar. Vi holder os til alle Corona regler. Det betyder at der er kun 4 deltager per Come Learn, men vi har så justere lidt og hver Come Learn er kun 2 timer (men man er selvfølge velkommen til at træne I parken en time efter). Alle Come Learns er næste allerede helt booket, så skyd dig ind og tilmeld sig, hvis alle bliver fyldt op, vil vi sætte flere på kalenderen. 

Djurs Horse Park er forsat åben for enelektioner I februar, og Come Learns og Come Trains starter I marts. 

Se alle vores begivenheder på vores kalender, og husk at følge os på Facebook for at holde dig opdateret om alle ting Mountain Trail i Danmark!  

Nyt I Horse Park I 2021 

Come Trains har fået en Make Over!  

Vi har valgt at give alle vores Come Trains en af 4 fokusområder:  

  • Come Train – Vendinger og Tilbagetrækning 
  • Come Train – Bevægelige objekter – vipper og hængebroer 
  • Come Train – Vand og Øvelser med vand 
  • Come Train – Patterns og Stævne træning 

Du kan læs mere om hver Come Train her.

Du kan allerede tilmelde dig til Come Trains i både Sjællands Horse Park og Djurs Horse Park.

Ny indsats til vores medlemmer – Træningsvideoer! 

Fra den første marts, får alle som er medlem af Horse Park Denmark adgange til et videobibliotek som indeholder træningsvideoer om horsemanship og Mountain Trail. Det vil også inkludere videoer med ting du kan træne derhjemme.  Videoer vil blive tilføjet løbende, så der vil være noget ny hver måned. 

Medlemskab koster 450 kr. om året. Husk at alle medlemskaber også få 10% af alle Horse Park Denmark produkter. 

Nyt fra Sjællands Horse Park

Januar har jo helt klart stået i Coronaens tegn – og det kommer februar nok også til at gøre. Så er det jo godt at vores elskede heste gerne vil være udenfor, og vi kan benytte os af det. Her i Sjællands Horse Park har vi haft nogle enelektioner, men Kong Vinter er jo også kommet på besøg i år og det har omdannet parken til et smukt – men også glat vinterlandskab. Vi glæder os over det smukke vejr, og håber på snart at kunne komme mere i gang i parken.  

I slutningen af februar starter baby-hold for 1-2 års- og teenager-hold for 2-3 års unghestene op. Det bliver så spændende og jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg er sikker på, at det giver så god mening at ruste de unge heste til at komme i byen – gøre dem superhåndterbare. På den måde gør vi deres liv som rideheste lettere og sjovere når comfortzonen fra start af er noget større. Jeg glæder mig til at fortælle jer om opstarten i næste måneds nyhedsbrev. 

I Sjællands Horse Park er februar opstartsmåned og jeg glæder mig til at se nogle flere heste i parken efterhånden som foråret nærmer sig. Vi overholder selvfølgelig alle Corona restriktioner, så det er trygt at komme her.  

Vintermånederne er brugt på at øve en masse “dry-work” på ridebanen. Finessen i Mountain Trail kan sagtens øves uden øvelser – så man er endnu skarpere når man når til forhindringerne. 

Lille “cowboy – tip”: Præcise overgange imellem gangarter er noget som er rigtig godt at øve sig på.   

Vi ses i Sjællands Horse Park 

Charlotte Lemming 

Nyt fra Djurs Horse Park 

Vi har været lidt stille her over vinter her på Djurs Horse Park. Det er fordi Helle og jeg har brugt de her kolde måneder på at planlægge massevis af spændende nye tilbud til både Horse Park Denmark og Djurs Horse Park.  

Dette år vil Djurs Horse Park hold flere aktiviteter, inklusive weekend Mountain Trail kurser og ridelejre til både voksen og børn. Du kan allerede læse om vores weekend kurser på horsepark.dk, og mere info om vores ridelejre til børn kommer sener i februar. 

Noget andet nyt i Djurs Horse Park er at du vil møde flere ansigter. Vi vil brug denne 2021 sæson til træne to ny Mountain Trail instruktør. Du vil måske allerede møde dem imens de underviser med Helle i vores første Come Learns og Come Trains i marts.  Du vil også komme til se Kathrine mere dette år mens hun underviser i vores forskellige begivenheder i Djurs Horse Park og i hendes Junior Mountain Trail stævne trænings hold (hold øjne på Facebook, mere info og tilmelding til det kommer snart!) Og selvfølge vil du møde Des på banen også, når hun har altså har tid til kom ud af kontoret og bruge lidt tid til tage billeder og video 😉 

Vi glæder os til at komme i gang igen i Djurs Horse Park og håber at se både ny og gamle ansigter i Djurs Horse Park i 2021. 

Vi ses i Djurs Horse Park! 

Helle og Des