Godt Nytår! 

Så begynder 2021… og desværre er Corona her stadigvæk og har lukket næsten hele landet ned… igen. Det giver selvfølgelig nogen bekymringer om hvad må vi I 2021. Men ved du hvad? Vi er enormt heldige! Og ikke kun os her at Horse Park Denmark, men også dig som hesteejer.  

Uanset hvad, må vi altid lave noget med vores heste, og det elsker vi!! Viste du at Horse Park Denmark IKKE lukkede ned I 2020 p.gr af Corona? Der var kun enkelte kurser I marts måned at vi måtte aflyse, men resten af året kørte vi faktisk næsten som vi havde planlagt. Vi er heldige, vi er en udendørs sport, og retningslinjerne er faktisk ret nemme at følge når aktiviteterne er helt udendørs.  

Derfor synes vi at 2021 er denne perfekt år for Mountain Trail! Vi er I gang med planlægning af mange spændende aktiviteter, kurser, demos, weekend clincs… og selvfølgelig stævner! 

Du kan faktisk allerede se nogen dato for kurser på vores kalender på horsepark.dk og ekvipager er allerede i gang med at tilmelde sig til nogen af vores kurser (tak for det!!). 

Vi glæder os helt vild til se Mountain Trail vokse I 2021, og at føler os helt lykkelig over at vi allerede har alle af jer med! 

Venligt Hilsen 
Des, Helle og resten af Horse Park Teamet. 

Hilsen Fra Helle:

2020 har været et specielt år på mange måder, det har været udfordrende, hårdt og spændende på samme tid. Midt i store personlige ting, som at min mor blev syg og døde af kræft, og det allesteds nærværende Corona, er det takket være et stærkt team hos Horsepark Denmark lykkedes at bygge og åbne Sjællands Horse Park hos min dygtige kollega Charlotte Lemming. Det var absolut et af årets højdepunkter at stå der og åbne Mountain Trail Park nr 2 i Danmark… og kun 1 år efter at vi åbnede den første hjemme i Nørager. 

Der er også blevet afholdt hele 4 stævner med flot opbakning, 3 i Djurs Horse park, og 1 i Sjællands Horse Park. 

En anden af årets højdepunkter, som ikke er blevet fejret, og som følger med in i 2021 er, at Elro Fonden gav os økonomisk støtte til at afholde et Børne- og Junior Mountain Trail Stævne. Corona spændte ben for at det kunne lade sig gøre, men støtten er overført til 2021 så vi ved med sikkerhed at, så længe corona tillader det og det satser vi på, så afholder vi Horse park Denmarks første Børn- og Junior Mountain Trail Stævne 4-6. Juni 2021 i Djurs Horse Park. For aldersgruppen 6 til og med 17 år,(kalenderåret).  

Støtten fra Elro fonden betyder at alle får gratis stævnegebyr og 2 gratis klasser – der bliver også camp fra fredag – søndag, dvs mulighed for at ankomme og træne / få undervisning fra fredag, overnatning, delvis forplejning, aftenhygge om bålet, grundig intro ti reglerne og alt sammen til nogle meget fornuftige priser. Sæt kryds allerede nu og kom med til en super hyggelig og sjov Mountain Trail weekend i ungdommens tegn 😉   

Djurs Horse Park kom der også nye forhindringer og nye tilbygninger, året har budt på en 4-trins cakebox, en ny switchback med flere kombinationsmuligheder, en ny og sværere grøft, en Rullebro på IMTCA mål, og så til sidst den super seje 12m lange Hængebro på IMTCA mål. 

Nu glæder vi os til 2021, hvor vi nu i det mindste kender Corona og ved hvordan vi forholder os til den, vi skal afholde stævner, men især bliver der masser af mulighed for weekend kurser og ridelejre med overnatning til både rytter og hest.   

Jeg ser frem til et år med vind i sejlene, og masser af Mountain Trail. Der skal arbejdes igennem, det bliver et rigtig travlt år!  

Med stævner at gennemføre, men også 2 nye landsdele skal have Mountain Trail på landkortet ( hvilke afslører vi ikke endnu;) ) kurser og ridelejre, og vi er i gang med at uddanne flere dygtige Mountain Trail instruktører. 

Det betyder at I ikke forvente at møde alle Horse Park ansigter til samme begivenhed, Især Des og jeg kan være nødt til at arbejde på hver vores, men ikke desto mindre skal vi nok få mødt jer alle et eller andet sted i landet;)  

Mit eget nytårs fortsæt er at jeg skal ride mindst 1 Open level 2 konkurrence på tværs af hele året, sammen med Horatio. (Det MÅ for hulan da kunne lade sig gøre 😉  

 Jeg er SÅ KLAR på 2021 og ønsker jer alle et lykkebringende og sundt Nytår, Kærlig Hilsen Helle    

Hilsen Fra Charlotte (Sjællands Horse Park)

Sikke en start – det er vist det mest rammende man kan sige om starten på Sjællands Horse Park. Det er jo ganske fantastisk med den entusiasme og mod der er på at prøve mountain trail på sjælland. 

Jeg glæder mig til at se mange flere af jer og forhåbentlig også mange igen og igen i det nye år. 

En kæmpe tak skal endnu engang lyde til alle de frivillige der gjorde byggeriet af sjællands horse park mulig. 

Her ser jeg allerede frem til foråret 2021 – hvor jeg starter med at lave en træningsweekend for børn i uge 7 og ungheste træningsforløb i slut februar og frem til midt april. Det bliver spændende at følge de unge heste og ruste dem til deres voksenliv med at kommer i byen og også gøre dem piv-skrappe til mountain trail – med omtanke for deres vækst og mentale udvikling. Jeg skal nok fortælle mere om unghesteforløbene i de næste måneders nyhedsbrev. Der er fortsat enkelte pladser tilbage, hvis din unghest også skal lære at komme i byen. 

Udover de unge heste og børnene – arbejder jeg allerede nu på forårets tilføjelser til parken. Det bliver så spændende og jeg glæder mig til at fortælle jer mere. Kalenderen fyldes godt op og jeg glæder mig til et travlt forår og sommer.  

Horse Park Denmark Nyhedsbrev Januar

Et rigtigt godt nytår her fra Sjællands Horse Park. Husk at parken er åben for enelektioner. Jeg glæder mig sådan til alt det vi skal lave sammen i det kommende år. 

Charlotte