Kære Mountain Trailere, 

Så er der nyt fra Horse Park Denmark – vi sveder lidt, ikke kun pga. varmen men også pga. travlhed, og det er jo meget fedt 😉  

Dette nyhedsbrev omhandler primært tre ting;  

  1. Åbningen af den nye park på Sjælland 
  1. Park kort og hvordan du kan bruge det i parkerne 
  1. Næste stævne, som er IMTCA og Schooling Challenge i samme stævne – dvs. Åbent for alle!! 

Åbningen af den nye park på Sjælland 

Lørdag 29. august åbner Sjællands Horse Park helt officielt og vi inviterer til en festlig aften fra kl. 18-21.00.  Aftenen bliver med gennemgang af parken til fods, derefter demo med Charlotte Lemming (ejer af parken) og Kathrine Ungstrup fra Djurs Horse park, og derefter deltager en række gæste heste til undervisning/demo som kulminerer i en omgang ”Gamblers Choice” med både gæsteryttere og Charlotte og Kathrine. Gamblers Choice er en sjov MT-konkurrence hvor det gælder om, i god stil, at nå flest mulige øvelser på 2 minutter og derved samle point. 

Du kan fælge med I hvem gæsterytterne er ved at følge begivenheden på FB her. 

Du kan tilmelde dig åbningsaften her:

Til åbningsaftenen kan der købes forplejning i kiosken, og handles ind ved udstillerne.  

I selve åbningsweekenden er de 3 Come Learns allerede fuldt booket men hold øje med kalenderen for datoer med flere Come Learns – der er masser af mulighed for intro (og parkkort)  

Park kort hvad er det og hvordan fungerer det? 

Park kortet er dit kørekort til at benytte en Horse park på egen hånd… Lyder det lidt striks?? Det kan vi sagtens forstå – men det handler om din og din hests sikkerhed!  

Du kan opnå parkkort ved enten at deltage i 3 timers Come Learn arrangement, eller ved at booke en ene – eller dele lektion i en af parkerne.  Når du har din park kort, gælder det i alle Horse parks, dvs. pt. Sjælland og Djursland. 

Med det parkkort kan du frit booke tid i parkerne, 2 timer 150 kr, bookes via hjemmesiden her. 

Men hvorfor parkkort når nu Trec banerne kan benyttes frit? For os er det ganske simpelt, Mountain trail har dels mange flere og dels mere avancerede øvelser, såsom masser af ting som bevæger sig eks. hængebroer, rullebroer, vipper mv. Der er også meget smalle ting så som balance beams, og høje ting så som smalle broer som er 60-70 cm over jorden, broer over grøfter uden gelænder osv. 

Når det så er sagt så er det vigtigt for os at god ridning og sikkerhed følges ad når man er Mountain trailer, så vi vil gerne sikre at du og din hest får den bedste første gangs oplevelse, og derefter kan udvikle jer i trygge ramme hvor både hesten og du har udbytte af træningen. 

Mountain Trail

Mountain Trail Stævne

IMTCA STÆVNE og Schooling challenge afholdes 22.-23. august. Til alle vore stævner er det muligt at ankomme torsdag eller fredag, og træne i parken før stævnet – det gør det nemlig muligt for alle at deltage uanset om du har besøgt en park før eller ej!  Det tager kun et enkelt besøg at blive klar til level 1… og er din hest og dig trygge kan I sagtens blive klar til at forsøge jer med en level 2 osse.   

Træningen op til stævnet er fri for dem som har parkkort, mens der for nye er planlagte mini clinics hvor I kan opnå parkkort og derved videre fri træning i parken senere på dagen.   

Der vil også altid være clinics man kan deltage i, eller man kan købe sig 30 eller 60 minutters ene undervisning med fokus på præcis det du ønsker!  

Vi håber at se så mange som muligt til stævnet – du kan læse om det her

Er du i tvivl så skriv til os på Messenger eller send os en mail til des@horsepark.dk så hjælper vi dig gerne. 

På glædeligt gensyn derude, og varme sommerhilsner fra Horse Park Teamet 

Come Learn – Intro Kursus på Djurs Horse Park i august: