Mountain Trail Træningsbane Fussingø er en lille privat bane beliggende på et areal på ca. 2000 km2. 
På banen finder du: 

 • Vippe
 • Bro
 • Balance beam med podie
 • Podie
 • Waterbox
 • Railway
 • Lille bakke med trapper
 • Træstammer(store/små/smalle osv)
 • Jump down
 • Et par mindre bakker
 • En hævet bro mellem 2 bakker
 • Sten
 • Gardin
 • Et lille vandhul (men kun med vand i når det har regnet)

(Forbehold for ændringer)

Mountain Trail Træningsbane Fussingø kan bookes til fri træning af alle der forinden har været i horse park, eller på anden måde har kendskab til træning på lignende øvelser. Kontakt mig hvis du er i tvivl, om du kan booke banen. 
Er Mountain Trail eller lignende øvelser helt nyt for dig og din hest, anbefaler jeg at du besøger Djurs Horse Park til Come Learn eller booker en instruktør på træningsbanen i Fussingø. Man er selvfølgelig også velkommen til at medbringe egen instruktør. 

Adressen: 
Nr. Ålumvej 178920
Randers NV

Kontakt Helle via  https://www.facebook.com/Mountail-Trail-tr%C3%A6ningsbane-Fussing%C3%B8-112539097176081,

eller på tlf: 40278926. 

Pris: 75 kr. som udgangs punkt for 2 timer, eller efter aftale. 

Parkering i gårdspladsen (der er mulighed for at køre rundt). Der er god plads til ca. 3 trailere af gangen. Der er mulighed for at låne en paddock til hesten, evt. med vand og hø efter aftale. Toilet kan lånes i privat bolig. Der vil før eller efter træning på banen være mulighed for at ride en tur i skoven, der er ca. 300 m til Fussingø statsskov der dækker 700ha i kuperet tærræn med gode stier. 
Men venlig hilsen 
Helle Gori