Team Challenge – En sjov klasse som rides som stafet, og holdets score beregnes samlet. 

Hold med 3 ekvipager.

Pattern deles op i 3, og med en tæller for hver sektion. Hver sektion har 4-7 øvelser, og holdets tre ekvipager starter på banen ud for hver sektion. Rytter 1 starter sin sektions hvorefter rytter 2 starter når rytter 1 når frem til denne, og herefter rytter 3 frem til mål linjen. Klassens tid starter med rytter 1, og sluttes med rytter 2.

I hver sektion er der 8 mulige øvelser, og der må rides i valgfri gangart.  Der skal rides 5 valgfrie øvelser ud af de 8 mulige, hver øvelser tæller et antal point, fra 1-8. Det er nu holdets opgave at ligge den bedst mulige strategi for at samle flest mulige point via øvelserne, men også gennemføre banen på en god tid.

Klassen bedømmes ikke af dommer, men point tælles af en udvalgt ”tæller” med skriver i hver sektion, der vil være en overordnet tidtager, OG der gives eller fratrækkes op til 5 horsemanship point fra 2 udvalgte heste kyndige personer, ud fra en overordnet vurdering af gennemridtet. Dette for at sikre et ridt som stadig tilgodeser præstationen med fokus på hesten.

Det her er en sjov klasse med plads til alle!!