VELKOMMEn her og tak fordi du har meldt dig på nyhedsbrevet!

Vi er fuldt ud bevidste om at det har taget sin tid at komme tilbage til alle jer som har meldt jer på, men tro mig – vi har ikke sovet i timen!!

Der er sket mange ting siden vi åbnede Djurs Horse Park i uge 32 sidste år og for at det ikke bliver uoverskueligt langt får I her de vigtige ting i overordnede titler og så kan du læse mere om hvert emne længere nede.

  • Vores produkter er blevet trimmet og har fået nye navne
  • Første nye Horse Park åbner i uge 35 – denne er på Sjælland!!
  • Horse Park er blevet et koncept- derfor har vi en helt ny hjemmeside til jer!
  • Du kan nu lave medlemskab hos Horse Park Denmark OG IMTCA samtidigt!
  • 4 stævner fordelt på resten af året – På trods af at Corona lige gav en mavepumper et stykke tid 😉
  • Mountain Trail er Danmarks nyeste hestesport og vi forventer en masse af fremtiden!

 
Vores produkter er blevet trimmet og har fået nye navne
Vi erkender det blankt – det har saftsuseme været noget rodet, og garanteret svært for jer at følge med i ! Men nu har vi en masse erfaring og kan meget bedre se hvad behovet er, derfor har vi 4 grundprodukter til jer:
Come Learn – intro kursus , 3 timer, pris 350 kr (erstatter Come For Fun) – OBS 10% rabat for medlemmer – Husk at læse om medlemskab 😉
Come Train – 3 timer, pris 350 kr for alle som har været til et Come Learn. Dette erstatter, Come for fun 2, alle øvrige 2’er arrangementer, åben dag med instruktør, og åben træningsdag – jeps her samler vi det hele i et arrangement! Vi er altid mindst 2 instruktører som også er dommere.  OBS 10% rabat for medlemmer – Husk at læse om medlemskab 😉
Come Play – dags kursus, pris 800 kr, enkelte ændringer i indhold. OBS 10% rabat for medlemmer – Husk at læse om medlemskab 😉
Horsemanship og Mountain Trail – dags kursus, pris 800 kr – nyt kursus !   OBS 10% rabat for medlemmer – Husk at læse om medlemskab 😉
 
 
Børne arrangementer:  Disse har vi helt taget ned – ikke fordi børnene ikke er velkomne – TVÆRTIMOD, vi vil super gerne have så mange børn med som muligt – men fordi det altid begrænser antallet af muligheder for børnene hvis det er udvalgte arrangementer har vi i stedet besluttet at have en ekstra instruktør med hvis der er mere end 2 børn tilmeldt et arrangement – på den måde kan vi sikre os at tingene ikke bliver for kedelige og samtidigt at der er nok hjælp at hente hvis der er behov for det 😉
Vi skærer det lige ud i Pap; Børn er velkomne ved ALLE arrangementer og Stævner!!

Ud over basis produkterne kan du booke ene og dele lektioner, gruppe arrangementer ved min. 6 personer, overnatning og i det hele taget er vi ret gode til at skræddersy en løsning hvis du gerne vil mere end det ovenstående – så kontakt os 😉
 
Første nye Horse Park åbner i uge 35 – denne er på Sjælland!!
29. august er dagen vi ser rigtig meget frem til!! Der åbner Horse park Sjælland nemlig hos Charlotte Lemming på Sjælland!! Der vil være Come Learn kurser i åbningsweekenden og et brag af en åbningsaften som godt nok bliver uden Mark Bolender ( pga Corona) – men det har nu aldrig hindret os I at ha det sjovt!! Vi får besøg af udvalgte kendte og mindre kendte hestefolk som skal deltage i parken om aftenen, og der vil være masser af infor om Mountain trail og hvordan du kan benytte Horse Park Sjælland – så kryds weekenden uge 35 af – måske skal du ha hesten med i byen 😉
 
 
Horse Park er blevet et koncept- derfor har vi en helt ny hjemmeside til jer!
Ja det er helt rigtigt…drømmen om at starte Mountain Trail sporten op i DK bliver ligeså stille til virkelighed!! Med den nye park på Sjælland er første skud på stammen sat til at lave flere stævner og  gøre sporten tilgændelig – og tror mig – vi stopper ikke ved den ene 😉  Vores mål er at etablere parker flere steder i Danmark i samarbejde med lokale dygtige hestefolk som kan være med til at give kunder og deltagere en tryg oplevelse.
Fordi vi nu er nået SÅ LANGT har vi lavet en helt ny hjemmeside hvor vi samler alt info om de forskellige parker, og et fælles booking system, så du kun skal gå ind et sted for at finde al info!
 
Du kan nu lave medlemskab hos Horse Park Denmark OG IMTCA samtidigt!
Sporten vigtig, og for at samle den kan du nu blive medlem af Horse Park Denmark og SAMTIDIG blive medlem af IMTCA i USA. Det betyder at du opnår medlemsrabatter på arrangementer i Danmark, du kan deltage i alle stævnerne, du kan deltage i udvalgte High Point klasser, og så skal du ikke bøvle med amerikanske indmeldelsesblanketter og betaling til udlandet – det klarer vi som en del af medlemskabet!

OBS: Du kan altid deltage i Hors Park Denmarks begivenheder uden medlemsskab.
 
4 stævner fordelt på resten af året
Vi tror helt og holdent på at vi får mulighed for at afholde stævner i en eller anden tilpasset skala resten af året, så nu skal den ha fuldt gas!! Derfor kan du nu deltage i 4 stævner og det ene er faktisk i den nye park på Sjælland! Vores stævner er delt op på 2 x Schooling Challenge/ træningsstævne  af 1 dags varighed– disse er dog stadig med dommere, rangeringer ogf alt ståhejet – de er blot ikke IMTCA godkendte hvilket betyder at her kan nye folk uden medlemskab af Horse park Denmark og IMTCA også prøve kræfter med sporten. 
Så laver vi 2 stævner som begge er IMTCA godkendte, heraf bliver det ene et 2 dages stævne.
Til alle stævner vil der være divisioner og levels for både børn, begynder og øvedeJ
HUSK at alle stævner planlægge smed træningsdage op til, dvs du kan ankomme torsdag-fredag eller lørdag før et stævne og dletage i mini clinics og træne frit i parkerne og så afholdes stævnet om søndagen – så ingen undskyldning – der er masser af træningsmuligheder 😉
 
Stævne datoer 2020:
D. 10 – 12 Juli : Schooling Challenge ( Djurs Horse Park)
D. 21 – 23 August: IMTCA Challenge (Djurs Horse Park)
D. 25 – 27 september: IMTCA Challenge (Djurs Horse Park)
D. 9 – 11 october: Schooling Challenge (Sjællands Horse Park)
 
 
Mountain Trail er Danmarks nyeste hestesport og vi forventer en masse af fremtiden!
Vi glæder os så meget til fremtiden og tror virkelig på at dette er en sport som er kommet for at blive! Årsagen er at Mountain trail er en sport som kan samle os alle, OG som ikke udelukker at du måske også rider en anden disciplin!

Fordi Mountain Trail styrker samarbejdet med din hest, og både din og din hests selvtillid kan det med fordel trænes/udøves selvom du måske gerne vil ride flest dressur eller spring stævner eller noget helt tredje.

Sagen er i al sin enkelthed, at det er svært for min fjordhest at blive ligeså sej som en varmblod til at gå dressur….og igen er det svært for begge disse måske at blive helt så gode til distance som araberen, osv  osv… men Mountain Trail handler om at blive god til at gå op og ned, gå henover og igennem, under og over… at udvikle mod, selvtillid og tryghed sammen…dette er alt sammen noget alle heste kan blive lige dygtige til – en forhindring ad gangen!

Derfor kommer vi til at sætte alle sejl til i fremtiden, og målet er at få endnu flere parker op at stå strategisk placeret fordelt i Danmark så sporten bliver tilgængelig!
Vi kommer også til fremadrettet og introducere Træningsbaner rundt om i Danmark – disse er ikke godkendte IMTCA baner eller Horse parks, men mere agility præget, mindre og færre forhindringer, men de kan fungere super fint som daglig træning og som supplement til den længere køretur ud til en Horse Park!

Vi er meget spændte på fremtiden og glæder os hver dag til at udbrede Mountain Trail og hjælpe folk til en helt unik hesteoplevelse!
 
 
Vi håber at se jer i 2020, på glædeligt gensyn derude, og varme sommerhilsner fra Helle Knudsen, Desirae Rasmussen og Horse Park Teamet.